skip to Main Content

Unieke lofts in het Oude Noorden van Rotterdam

Tortu houdt van Rotterdam, wij hebben een speciale band met de stad aan de Maas. Naast dat onze showroom hier is, is het een inspirerende omgeving. Er worden vele interessante projecten en initiatieven opgezet, zoals de lofts van Noordsingel 185. Aan de Noordsingel in Rotterdam worden 12 bijzondere lofts gerealiseerd. Woonlofts is een plek voor de echte stadsliefhebber. Rustig en zonnig wonen in een garden-loft, city-loft of corner-loft in hoogwaardig afgewerkte woningen, met sanitair van Tortu. Het kantoorpand is begin 1970 gebouwd en heeft plaats geboden aan een architectenbureau tot 2012. De prachtige ligging en flexibele indeling van de lofts zijn ideaal voor het sanitair van Tortu.

 

Tortu in uw ruimte

De mooie ruimte, waarin de flexibiliteit en comfort van loft-style wonen wordt gecombineerd met de Rotterdamse stijl is passend bij de filosofie van Tortu. Hoge plafonds en grote ramen geven de ruimte een lichte en open atmosfeer. Welke collectie van Tortu past hier mooi bij? Een vrijstaand bad van Cristalplant of de Tuvalu wastafel en Rimless toilet? Tortu begeleidt kopers bij het traject om zo tot een verrassend einderesultaat te komen.

 

Tortu en Noordsingel 185

Samen met kopers gaan wij op zoek naar de mooiste combinatie voor de badkamer. Bij ons in de showroom helpen wij u met professioneel advies en nieuwe inzichten. Wij hebben de juiste kennis in huis om uw wensen voor de badkamer visueel te maken met behulp van schetsen en digitale tekeningen. Niet zeker van de plaatsing van het bad of de waskom? Onze professionals weten raad en zorgen ervoor dat u het meeste uit de badkamer haalt.

 

De werkwijze van Tortu

Binnen een prijspakket gaan wij op zoek naar de ideale badkamer voor de kopers van de lofts, in overeenstemming met de ruimte en smaak van de klant. Geïnteresseerd in Tortu als partner voor het sanitair van uw project? Neem contact met ons via e-mail of telefoon.

Wij wensen de nieuwe bewoners veel ontspanning en onvergetelijke momenten in de nieuwe badkamer toe.

 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Back To Top