skip to Main Content

Tortu werkt mee aan nieuwbouwproject in Den Haag

High-end wonen in Rise Residences

Met zijn prachtige ontwerp geïnspireerd op le Corbusier, staat dit elegante pand aan de rand van het centrum van Den Haag. Hier worden ruim 20 appartementen en een riant penthouse gecreëerd, alle afgewerkt op hoog niveau. Met een fantastisch uitzicht over Den Haag en de kustlijn en de Frederik Hendriklaan om de hoek woont u hier met Haagsche allure. En dankzij Tortu worden ook al uw dromen wat betreft de nieuw te bouwen badkamer werkelijkheid. Rise Residences Sorghvliet heeft het!

Tortu, de ideale partner voor uw nieuwbouw badkamer

Tortu wil graag onderscheidend zijn op de markt van sanitair en vastgoed. Met kwalitatief hoogstaande producten, warme service en een transparant traject van koop tot installatie stralen wij vertrouwen uit. Onze uitgebreide collectie, van kraan tot losstaand bad, past als geen ander in dit nieuwbouwproject. Ook het design en ontwerp van de badkamers van Tortu straalt klasse en luxe uit. Wij zijn net even anders, standaard is bij ons niet standaard. Daarom gaan wij graag de samenwerking aan om dit initiatief te voorzien van luxe badkamers.

Het traject van Tortu

De aankoop van een huis of appartement in een nieuwbouwproject is een spannende periode. U zoekt iets passend bij uw smaak en identiteit. En mainstream is gewoon niet goed genoeg.  Daarom is het mogelijk om bij Tortu een passend geheel samen te stellen voor uw badkamer. Wat denkt u bijvoorbeeld van het Metropol bad met de Metropol losstaande opzetwastafel en een van onze stalen spiegels? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Rotterdam om de diverse mogelijkheden te zien en de uitstraling van onze producten zelf te ervaren. Uw persoonlijke wensen voor uw toekomstige nieuwbouwhuis of project kunnen wij met onze kennis en expertise in en aanvullen, zodat uw badkamer een rustgevende en rijke uitstraling krijgt. Wij begeleiden u graag bij de inrichting van uw toekomstige badkamer, de plek waar u tot rust komt.

 

Neem vandaag nog contact met ons op!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Back To Top