skip to Main Content

Tortu verhuisd naar Sassenheim – Opening medio april 2018

Tortu is verhuisd naar een nieuwe locatie in Sassenheim, direct aan de A44. Maar liefst 1.000 m2 showroom wordt op dit moment verbouwd en gevuld met de nieuwste en laatste trends voor exclusieve badkamers.

Niet alleen voor onze particuliere klanten wordt dit een plezierige plek om inspiratie op te doen, bijvoorbeeld voor kopers van nieuwbouwwoningen om hier in alle rust de vele mogelijkheden te bekijken en advies op maat te krijgen. Ook onze zakelijke relaties uit het vastgoed en interieurontwerpers zullen zich hier thuis voelen met hun klanten en opdrachtgevers. Betreed de wellness of geniet van een heerlijke cappuccino aan onze bar.

Tortu wil vernieuwend blijven en deze locatie is dé plek om dit te laten zien. Sfeer en beleving is en blijft, naast de kwaliteit en goede service, het allerbelangrijkste.

ROTTERDAM IS GESLOTEN

Tortu in Rotterdam heeft haar deuren reeds gesloten. Medio april openen wij onze deuren in Sassenheim op de Wasbeekerlaan 59. De officiële opening zal in het voorjaar plaatsvinden. Natuurlijk zijn wij in de tussentijd gewoon bereikbaar en kunt u een afspraak maken via ons nieuwe telefoonnummer 085 222 08 01.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Back To Top