skip to Main Content

Houtlaan, Rotterdam

Drie lofts, 3 verschillende concepten

Drie verschillende lofts met elk een eigen karakter, elk een eigen sfeer. En bij elk karakter past Tortu. Tegenpolen, donker en licht, dag en nacht, maar ook kalm en sereen. Voor de lofts zijn uitsluitend duurzame materialen van hoge kwaliteit gebruikt.

Dark and Stormy

Het eerste nieuwbouw loft aan de Houtlaan in Rotterdam is als de nacht, donker met gouden accenten. In deze loft ‘Moonlight’ is gekozen voor een rijk karakter met luxe details. Donkere kleuren en goudkleurige accenten in combinatie met het moderne sanitair van Tortu creëren een verrassend en tijdloos design. In de badkamer is gekozen voor het Black Steel meubel in combinatie met de strakke witte Tuvalu wastafel, goudkleurige kranen van Vola en de exclusieve spiegelkast van Keuco en het Rimless toilet met Tuvalu fontein. Een urban playground voor liefhebbers van luxe!

Bright and golden

Het tweede loft ‘Sunshine’ is voor ochtendmensen: wakker worden, opstaan, genieten van een douche en gaan. In de badkamer komt u tot rust. De sfeer is open, licht en fris. De gouden kranen in de badkamer zijn een spannend warm contrast met de witte wastafel en tegels in de douche. Ook hier vindt u het Rimless toilet van Tortu. Ook in deze omgeving voelt Tortu zich thuis.

Peace and quiet

Het laatste loft waarin u Tortu vindt heet ‘Stardust’. Hier komt u thuis en schudt de drukte van de stad van u af. Doe de deur dicht en waan u in uw eigen oase van luxe en design. Een oase met een Drift bad van Tortu. De zwarte kranen maken het geheel af. Stardust: do not disturb.

Heeft u ook een mooi project waar u het design sanitair van Tortu wilt toe passen? Neem dan contact met ons op.

foto’s en informatie: moervast.com

Designed & Developed by Moervast

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Back To Top