skip to Main Content

GRAND OPENING!

Tortu is meer dan een badkamer showroom. Het is een beleving. Ondergedompeld door de persoonlijke touch en verrassend door een eigen identiteit in uitstraling, aankleding en materiaalkeuze. Bezoek onze nieuwe showroom in Sassenheim.

Wij werken op dit moment hard aan deze website. Binnenkort is onze Tortu Collectie met alle producten voor uw badkamer weer online te vinden.

EXPERIENCE TORTU

De balans in de badkamer zoeken wij door op reis te gaan met de klant en daarbij verder te kijken dan ‘de standaard’. Daarbij is er alle ruimte voor een persoonlijk ontwerp en denkt Tortu mee, ook buiten de gebaande paden. Door deze manier van werken is het resultaat van elk ontwerp een unieke badkamer, waarbij lifestyle een belangrijke rol speelt.

Naast de Dutch Design collectie vindt u bij ons een oase aan inspiratie. Laat u meenemen door de grote collectie exclusieve tegels, kranen en andere mooie design artikelen. Ook voor luxe bad- en bedlinnen, design verlichting, meubels en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

WINNERS CRISTALPLANT® DESIGN CONTEST

NIEUWE SHOWROOM!

Maar liefst 1.000 m2 showroom in Sassenheim, direct aan de A44 met de nieuwste en laatste trends voor exclusieve badkamers.

Tortu heeft ervaring met de begeleiding van kopers bij de invulling van de nieuwe badkamer. De aannemer of ontwikkelaar zal hier een plek vinden waar zij graag haar klanten naar toe verwijst. De Tortu bar, de werkende wellness en de muziek creëren een ontspannen sfeer waar uw klant zich welkom voelt.

Ook de interieurarchitect vindt hier een inspirerende omgeving en is hier van harte welkom om samen met haar klant tot een mooi badkamerontwerp te komen.

Back To Top