skip to Main Content

Tortu creëert sanitair concept voor Restaurant Tante Kee

Waar hoogstaand dineren op een idyllische locatie samenkomt met een klassiek modern interieur, daar voelt Tortu zich ook thuis. Wij mochten invulling geven aan het sanitair in het vernieuwde restaurant Tante Kee aan de Kaag.

Tante Kee, dineren met klasse

Dit restaurant op Kaageiland, werd op 1 april opnieuw geopend na een intensieve verbouwing. Na een mooie overtocht met het pontje komt u aan op een van de mooiste terrassen van Nederland. Bij binnenkomst proeft u de sfeer van klasse en dineren op hoog niveau. Een daar sluit het Nederlands design merk Tortu perfect bij aan.

Marmer en staal, een perfecte combinatie voor het sanitair

De grote marmeren wastafel vormt een mooi contrast met de Steel Mirror die erboven hangt. In dit project is gekozen voor rvs-kranen en rvs-accessoires van Vola. De kraan is prachtig weggewerkt in de muur en de moderne lamp maakt het geheel af. De marmeren wastafel wordt gedragen door het Steel meubel speciaal gemaakt voor deze ruimte. Het Steel meubel is te verkrijgen in elke RAL-kleur en in elke maat, net als de Steel Mirror. De marmeren wastafel kan ook speciaal voor uw gemaakt worden in het gewenste formaat.

De Rimless toiletten, een vooruitstrevend en hygiënisch ontwerp zonder rand vindt u een deur verder. Het samenspel van verschillende elementen past bij de rest van het interieur van Tante Kee.

Projecten voor horeca en vastgoed

De projecten van Tortu, groot of klein, voor particulier of zakelijke markt, hebben allemaal een ding gemeen; het eindresultaat is een rijk gevulde ruimte waarin alle details samen een verrassende synergie creëren waardoor u zich direct thuis voelt. Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op.
Zelf Tortu ervaren bij Tante Kee? U bent van harte welkom aan de Kaag van dinsdag tot en met zondag, tussen 12.00 en 14.30 voor de lunch en vanaf 18.00 voor het diner. Dit project is een samenwerking geweest meer interieurarchitect Living Fun.

 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Back To Top