skip to Main Content
Tortu – Projecten

Tortu – Projecten

Projecten

Tortu is een veelzijdig bedrijf dat bijdraagt aan verschillende projecten, ongeacht omvang of complexiteit. Individuele klanten kunnen bij ons terecht met vragen over badkamers en accessoires, maar Tortu heeft ook de nodige ervaring met grotere projecten zoals kantoor- en wooncomplexen, hotels of sauna’s en thermen. 

 

Tortu collectie

Wij hebben een zeer gevarieerde collectie van vrijstaande baden, wastafels, kranen en accessoires om aan veelvoud van wensen te voldoen. Mocht een project echter vragen om een op maat gemaakte oplossing, dan beschikt Tortu tevens over ervaren ontwerpers die waardevolle input of alternatieve ontwerpen kunnen leveren tijdens de uitvoering van een project.

 

Projecten en partners

Om deze markt zo goed mogelijk te bedienen, heeft Tortu een samenwerkingsverband met o.a. de Koninklijke Nederlands tegelfabrikant Mosa en kranen en accessoire specialist Keuco. De combinatie van Mosa’s bijzondere tegels en Keuco’s stijlvolle kranen en accessoires met de originele ontwerpen van Tortu creëert een synergie die ongekend is in de wereld van badkamers en sanitair design. 

 

 

 
Back To Top