skip to Main Content

Wie is Tortu?

Ontstaan in 2012 met een bescheiden Dutch Design collectie, prachtige vrijstaande baden. Anno 2019 is Tortu uitgegroeid tot leverancier en ontwerper van een totaal concept.

De Tortu collectie biedt u dan ook een breed en veelzijdig assortiment, waarbij aandacht is besteed aan zowel ontwerp als functionaliteit en kwaliteit. Zo bevat de collectie wastafels, badkamer- en fonteinmeubels, kranen en baden in diverse materialen, designs en afwerkingen.

Naast de Tortu collectie bieden wij een assortiment van diverse exclusieve merken aan, die passen bij de stijl en kwaliteit waar wij voor staan. Laat u inspireren in onze showroom door de vernieuwende collectie van prachtige Italiaanse merken, stijlvolle design accessoires en lifestyle producten.

Waan in wellness, geniet van een koffie aan de Tortu bar en laat u verrassen door onze persoonlijke touch.

Het Tortu team

Voor het creëren van een uniek badkamer ontwerp is meer nodig dan een opsomming van producten. Ons team bestaat uit jonge, gedreven medewerkers met een klant- en servicegerichte aanpak, die allemaal streven naar perfectie. Voor iedere klant bundelen wij onze kennis en kunde om de wensen voor uw droom badkamer te realiseren.

Back To Top