skip to Main Content

Het Poortgebouw, Den Haag

Tortu Badkamers kijkt uit naar de samenwerking met Vastbouw om het showroomtraject te gaan begeleiden voor het nieuwbouwproject Het Poortgebouw.

Op de 1e t/ de 5e etage komen 28 ruime appartementen en 3 schitterende penthouses. Alle hebben een heerlijke buitenruimte in de vorm van een ruim balkon of terras dat gunstig op de zon ligt. Onder het gebouw komen zorgstudio’s en er komt een parkeerkelder en bergruimte voor elk appartement. Direct bij binnenkomst van Het Poortgebouw ervaart u het luxe wonen. Een ‘digitale conciërge’ in de entrees verhoogt het leefcomfort en veiligheid van de bewoners. Alles klopt tot in de kleinste details. Schoonheid en functionaliteit gaan hier hand in hand. In Het Poortgebouw kunt u al uw woonwensen realiseren in een duurzaam, modern appartement.

Diverse partijen zorgen dat er niets ontbreekt in en rondom dit project, de ontwikkelaar Hillborgh heeft namelijk overal aan gedacht. Wolbrand van der Vis van PBV architecten heeft het ontwerp gemaakt en heeft zich hierbij laten inspireren door de kwalitatief hoogwaardige panden in deze gewilde woonwijk aan de Bronovolaan in Den Haag. Jos van de Lindeloof heeft het tuinontwerp gemaakt voor de buitenruimte en heeft zich laten inspireren door de duinen en Interior Design Studio Mariska Jagt heeft een indelingssuggestie per bouwnummer gemaakt, dat betekent dat er naast de basisplattegrond ook de optie is om de indeling van Mariska Jagt te kiezen.

En Tortu Badkamers heeft een stijlvolle presentatie voorbereid per bouwnummer. Wij kijken er dan ook erg naar uit de kopers te mogen ontvangen en hen de vele mogelijkheden voor de inrichting van hun badkamer te laten zien!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit project? Er zijn nog appartementen beschikbaar! Bekijk dan hier de website.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Back To Top