Flagship store Rotterdam

Tortu biedt een verfrissende line-up van vrijstaande baden, wastafels, kranen en accessoires. Tortu’s denkwijze over badkamerinrichting, zowel minimalistisch als innovatief, is gebaseerd op de eigenzinnige Dutch Design traditie. Dit resulteert in ontwerpen die niet gebonden zijn aan conventie, maar een duidelijk doel voor ogen hebben: het creëren van een moment van rust en ontspanning voor bezoekers van badkamers over de hele wereld.

De inspiratie voor de design filosofie van Tortu komt van de zeeschildpad: een van de oudste reptielen op aarde. De zeeschildpad is te vinden in meerdere oceanen en heeft zich perfect aangepast aan diverse klimaten en leefomgevingen. Bovendien brengt de zeeschildpad geluk. Het is deze balans waar Tortu naar streeft wanneer zij haar producten ontwerpt.

Tortu is gevestigd in een van de kleinste landen op aarde, maar het bedrijf is vastberaden om het Nederlandse ontwerp van badkamers, wastafels en kranen te introduceren bij een wereldwijd publiek.  De kwaliteit en vooruitstrevendheid van Tortu’s ontwerpen zijn van groot belang bij het realiseren van die doelstelling.

Begin 2016 hebben wij onze nieuwe showroom geopend op de Goudsesingel 208 in Het Industriegebouw, een naoorlogs bedrijfsverzamelgebouw, dat momenteel in ere wordt hersteld. Een zeer inspirerende omgeving; van start-up tot creatief en van high-end retail tot horeca.

Wilt u onze showroom bezoeken? Mail ons voor een afspraak! info@tortuworld.com