Nieuw Boekenroode

Aerdenhout
About the project

Op een unieke locatie, midden in Aerdenhout gelegen, worden 16 luxe geschakelde “appartement-villa’s” ontwikkeld op een privé landgoed van ongeveer 2 hectare.

Heiko Hulsker Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van de villa’s. Deze architect heeft vele prachtige ontwerpen gecreëerd in de gemeente Bloemendaal en ver daarbuiten.

Wonen op project Nieuw Boekenroode is speciaal. Er zijn woningen beschikbaar met een extra buitenruimte in de vorm van een patio die grenst aan de woonkamer en/of de slaapkamer, wat zorgt voor veel extra licht in de woning.
Tevens zijn er verschillende woningen met vides: deze woningen beschikken daardoor over een plafondhoogte van maar liefst 5 meter. Alle leefruimtes in de
woningen zijn royaal en op de zonzijde gericht.

 

TORTU BADKAMER & TEGEL SHOWROOM

Tortu verzorgt voor Nieuw Boekenroode en Slokker bouwgroep het showroomtraject voor het project Nieuw Boekenroode in Aerdenhout. Laat u inspireren in onze prachtige showroom in Sassenheim. Onze adviseurs staan voor u klaar om samen met u een prachtig plan uit werken voor uw toekomstige badkamer.

Graag tot ziens in onze showroom!

Let us inspire you

Discover more than 100 brands with personalized advice in our showroom
Book an appointment