skip to Main Content

Drift Collectie van Tortu in particulier project

Elegante en zachte lijnen en de natuurlijke weg van het water. Dit zijn enkele kenmerken die centraal staan bij de Drift collectie van Tortu ontworpen door Mariska Jagt. Deze ontwerpen zijn tevens terug te vinden in het onlangs verbouwde woonhuis in Kralingen. Tortu werkte samen met haar partners Koninklijke Mosa, Studio Mariska Jagt en Keuco om hier de badkamer opnieuw in te richten. Het resultaat mag er zijn!

Woonhuis in Kralingen

Aan deze badkamer in dit prachtige woonhuis in Kralingen is de afgelopen maanden met veel passie en bevlogenheid gewerkt. De donkere muren stralen warmte en geborgenheid uit en zijn een mooi contrast met het vrijstaande bad en de waskommen van het materiaal Cristalplant. Ook de kranen zijn een mooie noot in de compositie van deze stijlvolle badkamer. Wij zijn als partner trots op het resultaat en hoe ons sanitair past in dit designinterieur.

Over de Drift collectie

Kenmerkend aan de Drift collectie is de geul voor het stromende water. Als een natuurlijk element van erosie net als bij een waterval, ademt dit een elegante natuurlijkheid. Strakke lijnen aan de buitenkant en vloeiende en vriendelijke ontwerpen binnenin, het ontwerpt ademt Tortu. Kom naar onze showroom om deze collectie zelf te ervaren.

Tortu World

Het perfectie design is volgens Studio Mariska Jagt het samengaan van de wensen van de klant met de stijl van het design, een filosofie waar wij ook achter staan. In onze showroom helpen wij graag met het visualiseren van uw wensen door middel van schetsen en persoonlijk advies. Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Wij helpen u graag met het ontwerp!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Back To Top