skip to Main Content

Annuleren / Retourneren

annuleren en retourneren

Annuleren

Wanneer u wilt afzien van een bestelling of wilt wijzigen, vragen wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Mocht de bestelling nog niet verstuurd zijn kan zal deze worden geannuleerd/gewijzigd. Als een product speciaal voor u op maat is gemaakt of op uw wensen is aangepast, bestaat de kans dat de order niet meer geannuleerd of gewijzigd kan worden. U zult dan de bestelling moeten afnemen.

Retourneren

Bij aankoop van producten heeft u de mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgaaf van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of het product aan uw wensen voldoet.

Het is niet mogelijk om producten te retourneren in het geval een product speciaal voor u besteld en/of geproduceerd is.

Indien u uw producten wenst te retourneren komen de kosten van de retourzending voor uw rekening. Eventuele schade welke ontstaat tijdens de retourzending zijn voor rekening van de klant.
Producten van keramiek en porselein dienen extra goed verpakt te worden door middel van noppenfolie. De schade veroorzaakt door transport is voor eigen risico.

Voorwaarden

Zodra de producten in goede orde zijn ontvangen door Tortu wordt het bedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen teruggestort.

Indien u een artikel retourneert, dienen wij de producten in goede orde retour te ontvangen. Dit betekent dat de producten:

– binnen 14 dagen retour is ontvangen
– onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten
– goed schoon zijn
– niet ingebouwd of gemonteerd zijn geweest
– in originele staat zijn
– en alle eventueel bijbehorende montagematerialen compleet en uitsluitend in de originele verpakking aanwezig zijn
– retouraanvragen kunnen tot uiterlijk 14 dagen na levering in behandeling worden genomen.

Back To Top